Menu

“Drago” 


Drago is een jong draakje en nieuwsgierig naar alles om zich heen. Niets passeert zonder dat zijn drakenogen het gezien hebben. Hij is dol op zijn favoriete speeltje, een gouden bal. Met deze bal haalt hij fascinerende toeren uit. Je mag zelf ook eens proberen. Doe je het goed! Dan heeft hij een verrassing voor je.

Klik hier voor het promofilmpje

  • drago, steltenloper, steltloper, straatanimatie, straattheater, walkingact, steltenlopers
    Drago Steltenloper

“Roodkapje en de Boze Wolf”


Wie kent dit sprookje niet! Het komt nu echt tot leven. Roodkapje loopt door de straten op zoek naar het huisje van haar oma. Maar ook de boze wolf lonkt achter de hoek. Dit is een interactief straattheater stuk waarin iedereen moet helpen om roodkapje veilig bij oma te brengen.

“Relva” 


Dit boswezen verrast iedereen met zijn rare sprongen en capriolen. Hij komt van een wereld waar alles anders is. Het publiek kijkt raar op als dit gedaante verschijnt.

Klik hier voor het promofilmpje

  • steltenloper, steltloper, straatanimatie, straattheater, walkingact, steltenlopers

“The Gentlemen”


Deze steltenlopers, alias The Gentlemen, zijn op vele vlakken toepasbaar. Onthaal, braderijen, uitdelen van allerhande materialen. Maar ze kunnen ook een aardig stukje jongleren indien gewenst.

Een steltloper kan je ook combineren met een vuurshow of één van onze andere animaties. Voor meer informatie kan je ons steeds contacteren.