Menu

“BLOOM”


‘BLOOM’ is niet zomaar een installatie; het is een levendig kunstwerk dat bestaat uit een honderdtal met de hand gemaakte bloemen, elk een kunstwerk op zich.

In het hart van elke bloem schittert een geheim dat reageert op jouw bewegingen. Terwijl je door deze magische tuin dwaalt, ontkiemen de bloemen in een schitterend spel van veranderende kleuren en effecten.

In ‘BLOOM’ ben jij niet alleen een toeschouwer, maar ook een deelnemer. Deze interactieve installatie nodigt je uit om een dialoog aan te gaan met de kunst om je heen, waarbij beweging een nieuw visueel verhaal creëert.

“Love Birds”


  • Decoratie, Straatanimatie, inkleding, sfeerschepping, visuele acts, lichtwandeling, winterwandeling, bedrijfsanimatie, corona proof ,corona-proof animatie, coronaproof,
Op zoek naar een warm en liefdevol onthaal? Wil je een wandeling vol verwondering, misschien zelfs even ontsnappen in de wolken? Deze decoratie heeft het allemaal, een mooie combinatie van magie en kunst. Uiteraard volledig corona- en social distance-proof.
Neem contact met ons op en we zoeken voor jou de beste setup.

De animatie wordt verspreid over een afstand van 30m aan beide zijden. Ze wordt volledig uitgelicht en een low fog machine zorgt voor een extra dromerige sfeer. We brengen ook een kwalitatieve muziekinstallatie mee om alles met passende muziek te vullen.
Klik hier voor het promofilmpje

“Fire Farm”


Beeld je in… een mooie locatie, omgetoverd tot een sferische setting waar je tot rust
kan komen en genieten van warmte en verwondering. Authentieke houten en ijzeren
materialen verwerkt tot vurige installaties. Kunstige dieren, gemaakt van bestek,
ontdek je op en aan de installaties.

Klik hier voor het promofilmpje