Menu

Welkom op de website van VZW Circus Paljasso!


We stellen ons even voor. Circus Paljasso is de Circusschool van Bilzen. Daar hebben we reeds 10 jaar een wekelijkse werking. Maar in samenwerking met de sportdienst verzorgen we reeds meer dan 5 jaar de Circus-omnisport kampen.

Hoe werkt het?

Dit is een formule die super goed werkt. De jongeren krijgen voor of namiddag circus. In het andere dagdeel krijgen ze dan omnisport gegeven door jullie eigen docenten. Een volledige dag circus kan ook indien gewenst. Er wordt doorheen de week gewerkt naar een toonmoment op de laatste dag. Hier kunnen alle familieleden of andere genodigden komen kijken naar de artiesten.

 

Welke disciplines?

Er zullen altijd een aantal basis technieken aangeboden worden zoals balletjes, flowersticks, diabolo, stelten, eenwieler, ballopen en chinese bordjes. Maar afhankelijk van jullie infrastructuur kan er ook luchtacrobatie, koorddansen en chinese mast gedoceerd worden.

 

Wat kost het?

De normale prijs is €330 maar indien je binnen de maand januari en februari boekt is de prijs maar €300 per dag. De prijzen zijn aan 0%btw er komen enkel kilometervergoedingen bij vanuit Bilzen aan €0.35/km.

 

Meer info nodig?

Je kan altijd mailen naar info@circus-paljasso.be of bellen naar het nummer 0489/31 85 46. Zin om circus te combineren met crea? Bekijk even het aanbod van ’t kwasteeltje op www.tkwasteeltje.be

Alvast bedankt